Servicii

Asistenta Tehnica

Service si Mentenanta

Asistenta Tehnica

Agenții noștri de vânzare au pregătirea tehnica necesara pentru a răspunde clienților la orice întrebări legate de funcționarea echipamentelor. La cerere va putem oferi asistenta la montajul si punerea in funcțiune pentru echipamentele comercializate.

Dacă întâmpinați dificultăți in clarificarea specificațiilor echipamentelor si materialelor de care aveți nevoie, nu trebuie decat sa ne contactați. Inginerii noștri va stau la dispoziție pentru a găsi împreună cu Dvs. soluțiile cele mai avantajoase.

Consultanta


Conducerea companiei are o experiența vasta in domeniul proiectării, construcției, testării si a punerii in funcțiune a transformatoarelor de putere. Pentru orice probleme legate de funcționarea transformatoarelor de putere puteți apela la noi.

Clienții noștri de încredere au avantajul ca pot beneficia de consultanta gratuita, pentru identificarea corecta a parametrilor transformatoarelor de putere potrivite nevoilor lor.

Service si Mentenanta

Specialiștii noștri va asigura service-ul si întreținerea echipamentelor achiziționate prin intermediul companiei noastre sau direct de la producători atât in perioada de garanție cât și în post-garanție, la cererea Dvs.

Proiectare

 Inginerii noștri pot intocmi documentatiile de executie pentru atelierele de reparatii de transformatoare de putere. Ne propunem ca in viitorul apropiat sa oferim o gama cat mai larga de servicii de proiectare pentru fabricile de transformatoare de putere.

Compania isi dezvolta in prezent o gama proprie de echipamente pentru stații electrice si de dispozitive de protecție pentru transformatoare.

Trimiteti-ne solicitarea dvs. si expertii nostri vor gasi
cea mai buna solutie in cel mai scurt timp.

EVENIMENTE

VIEW ALL -
  • IEAS 2018

    Stimati parteneri, Ne face o deosebita placere sa va informam ca SCANDO TRADING Bucuresti va pa...
  • În Iunie, marea ne cheamă la ea!

    Soare, valuri, provocări, oportunități de investiții și inovații tehnologice în domeniul indust...
NEWSLETTER

Abonati-va la Newsletter-ul Scando.ro:

TOP